Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Μεταθέσεις: Πάνε για "θάψιμο" την υπουργική απόφαση Ραγκούση - Νίκη του "ρουσφετομαγειρίου"


Σε λιγότερο από ένα μήνα η υπουργική απόφαση Ραγκούση για τις μεταθέσεις πρέπει να εφαρμοστεί. Η εφαρμογή της έχει ήδη αναβληθεί δυο φορές χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο. Ακόμη και στην απάντηση που έδωσε ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος σε σχετική ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέφερε κανένα πρόβλημα για την ουσία των όσων προβλέπει η απόφαση.

Συνεπώς λογικό θα είναι ότι όσες μεταθέσεις βγουν από την 1η Ιουλίου 2013 θα πρέπει να υλοποιούνται με βάση τα όσα προβλέπει η σχετική υπουργική απόφαση.

Ακόμη σημαίνει ότι και τα τέσσερα Επιτελεία θα πρέπει να έχουν κάνει ήδη σχετική προεργασία για την υλοποίηση της απόφασης (προκηρύξεις θέσεων εσωτερικού/εξωτερικού κλπ). Δεν έχει γίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Που σημαίνει ότι πάνε πάλι για αναβολή της εφαρμογής της και αυτό πια επιβεβαιώνει ότι όποια προσπάθεια για πάταξη ρουσφετιού κα αδιαφάνειας στις μεταθέσεις τοποθετήσεις του προσωπικού είναι μάταιη.
 onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com