Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Άρχισε στην Τουρκία το κυνήγι… του ξένου «δάκτυλου»!!!


Όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει, αν και όχι σε όλη του τη διάσταση, οι Τούρκοι ξεκίνησαν το κυνήγι του «ξένου πράκτορα» που υποκίνησε όλη αυτή την αναταραχή, αφού ο Ερντογάν εξακολουθεί να αρνείται την απλή πραγματικότητα, ότι οι ισλαμιστικές του πολιτικές πρωτοβουλίες δεν έχουν τη στήριξη σύσσωμου του τουρκικού λαού, με τους μισούς τουλάχιστον να μη θέλουν να τον καταστήσουν ρυθμιστή της ζωής τους σε όλες της τις εκφάνσεις…


Άρχισαν λοιπόν οι συλλήψεις, οι οποίες έφτασαν μέχρι στιγμής τα 11 άτομα, όλα εκ των οποίων είχαν μαζί τα διαβατήριά τους. Σύμφωνα με τη «Χουριέτ» πρόκειται για τέσσερις Αμερικανούς, δύο Βρετανούς, δύο Γάλλους, έναν Ινδό, έναν Γερμανό και φυσικά έναν Έλληνα! Ούτε ανέκδοτο να ήταν.
Ένας από τους Γάλλους είναι φοιτητής που βρίσκεται στην Τουρκία με το ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus και ο άλλος Γάλλος βρίσκεται στο πλαίσιο άλλου ευρωπαϊκού προγράμματος. Συνολικά τέσσερις εκ των συλληφθέντων είναι φοιτητές. Ο Γερμανός φέρεται να είναι στην Τουρκία για τουριστικούς λόγους.
Αναμένεται επίσημη επιβεβαίωση από τις αρχές για τις συλλήψεις, ενώ συμπληρώθηκαν δέκα μέρες διαδηλώσεων και ταραχών.defencepoint

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com