Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

“Τα σπίτια δεν τα παίρνουν οι κομμουνιστές αλλά οι τραπεζίτες”


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην εκδήλωση του κόμματος της Ενωμένης Αριστεράς Ισπανίας, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε ανθρωπιστική κρίση παρόμοια με αυτή που βίωσε στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχε, μάλιστα, την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της Ισπανικής βουλής, Κάγιο Λάρα.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε χαριτολογώντας και σε όσα λεγόντουσαν στο παρελθόν για να πειστούν οι ψηφοφόροι να μην επιλέξουν αριστερά κόμματα ότι δηλαδή οι κομμουνιστές θα έπαιρναν τα σπίτια, λέγοντας ότι σήμερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πλέον οι τραπεζίτες είναι αυτοί που αρπάζουν τα σπίτια των ανθρώπων.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com