Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ 30 νέα μέλη της οργάνωσης Μουτζαχεντίν Χαλκ...


Από σήμερα το πρωί, στα Τίρανα βρίσκονται άλλοι 30 Ιρανοί μουτζαχεντίν, από τους 210 που θα φιλοξενήσει η αλβανική κυβέρνηση, φτάνοντας συνολικά μέχρι τώρα τους 44. Οι μουτζαχεντίν έφτασαν στα Τίρανα από το Ιράκ.


Η αλβανική κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι είναι πρόθυμη να παράσχει κατάλυμα για 210 μουτζαχεντίν και ως εκ τούτου ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα των ΗΠΑ για τη φιλοξενία των μελών της ομάδας (Μουτζαχεντίν Χαλκ) τα οποία βρίσκονται στο στρατόπεδο «Ελευθερία» στο Ιράκ.
Ηγέτες της Οργάνωσης των Μουτζαχεντίν του λαού του Ιράν δήλωσαν ότι η ζωή περισσότερων από 3.000 Μουτζαχεντίν στο στρατόπεδο στο Ιράκ είναι σε κίνδυνο και, συνεπώς, πρέπει όλοι να μετακινηθούν.
Έτσι, μία από τις χώρες που συμφώνησαν στις 16 Μαρτίου να φιλοξενήσουν ορισμένα από τα μέλη της ομάδας αυτής έγινε και η Αλβανία.
Η οργάνωση των Μουτζαχεντίν Χαλκ από το 1979 θεωρείται από τις ιρανικές Αρχές ως ένα κίνημα που αντιπροσωπεύει τους προδότες της πατρίδας.
Στο μεταξύ, η Τεχεράνη προειδοποίησε τα Τίρανα λίγες μέρες πριν ότι η πράξη αυτή θα απειλήσει την εθνική ασφάλεια της χώρας.
Το μέλος του ιρανικού Κοινοβουλίου, Hosseini Seyed Baqer, δήλωσε ότι «η κυβέρνηση της Αλβανίας θα πρέπει να αποφύγει να επαναλάβει το ίδιο λάθος που έκαναν άλλες χώρες όσον αφορά την υποδοχή των μελών της οργάνωσης, διότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια της χώρας και ολόκληρης της περιοχής».
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com