Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΣΟΚ..... N.Kακλαμάνης: "Μεγάλο λάθος οι διώξεις κατά ΧΑ"




Ο βουλευτής και πρώην υπουργός και πρώην δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης ξιφούλκησε ευθέως κατά των υπουργών που εμπλέκονται στνται στην σύλληψη και προφυλάκιση βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και τόνισε ότι "Είναι λάθος η τακτική προφυλακίσεων στελεχών της Χρυσής Αυγής. Με την συγκεκριμένη τακτική το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να ανεβάζει τα αποσοστά της η Χρυσή Αυγή. Θα τα ανεβάσει κι άλλο".
Όλα αυτά μιλώντας πριν από λίγο στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real fm.
Ερωτηθείς για τις διαρροές φωτογραφιών από τη δικογραφία, ο γαλάζιος βουλευτής εκτίμησε ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο να ξεκινήσει νέο σήριαλ με τη "δεύτερη Χρυσαυγειάδα".
Και συνέχισε:"Είναι λάθος αυτό που συμβαίνει, όπως λάθος είναι και η τακτική των προφυλακίσεων, Ανεβάζει τα ποσοστά της συνέχεια από τότε που ξεκίνησε η υπόθεση".
Κάποιος με μυαλό στη ΝΔ...









defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com