Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Σάλος στην ΕΥΠ με τη ροζ ιστορία ...




Απίστευτη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, μετά την αποκάλυψη της NEWSBOMB για το ειδύλλιο που φούντωσε μεταξύ της εκρηκτικής 40αρας πρακτόρισσας και του πρωτάρη συναδέλφου της.
Μετά το ρεπορτάζ της εφημερίδας, επικρατεί πανικός και ταραχή στον 11ο όροφο της Κατεχάκη, με τους επιτελείς της υπηρεσίας να αναζητούν το... βαθύ λαρύγγι, τον άνθρωπο δηλαδή, που διέρρευσε το περιστατικό στα δημοσιογραφικά γραφεία.
Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως σοβαρή, αφού οι δυο πράκτορες υπηρετούσαν στον τομέα της αντικατασκοπίας και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μετά τον ξυλοδαρμό να τιναχθεί η αποστολή στον αέρα.
Πάνε κι έρχονται τα ονόματα των πρωταγωνιστών
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις προσπάθειες των ανωτέρων αξιωματικών προκειμένου η υπόθεση να σκεπαστεί και να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι - αφού τόσο η 40αρα όσο και ο απατημένος σύζυγος υπηρετούν σε νευραλγικές θέσεις- κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.
eyp2
Ήδη, στους διαδρόμους της Κατεχάκη έχει αρχίσει το κουτσομπολιό, ενώ τα ονόματα των πρωταγωνιστών «σφυρίζουν» σαν σφαίρες.
Να υπενθυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν, όταν ο παράνομος ερωτικός δεσμός της παντρεμένης και του νεαρού πράκτορα έφτασε στα αυτιά του απατημένου συζύγου, που είναι αστυνομικός διευθυντής. Από εκεί και πέρα, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. έβαλε ανθρώπους της ασφάλειας να παρακολουθούν νυχθημερόν την σύζυγό του μέχρι που την έκανε «τσακωτή», να ερωτοτροπεί σε αυτοκίνητο με τον συνάδελφό της.
Τα όσα ακολούθησαν θα μπορούσαν να είναι και σενάριο αστυνομικής ταινίας. Ο αξιωματικός μετέβη επί τόπου στο σημείο και άρχισε με μανία να χτυπά το νεαρό πράκτορα, ενώ από την οργή του δεν γλίτωσε ούτε η άτακτη σύζυγός του. Τελικώς, το περιστατικό δεν έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις αφού με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποσοβήθηκαν τα χειρότερα, ενώ για λόγους εθνικής ασφαλείας και προκειμένου να μην τιναχθεί η αποστολή στον αέρα, δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις από καμία πλευρά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com