Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Πως να σβήσετε τα ίχνη σας από το ίντερνετ- Σε ποια σάιτ η διαγραφή είναι εύκολη και σε ποια αδύνατη...





Δεν είναι λίγοι όσοι έχουν απηυδήσει με τις παρακολουθήσεις των προσωπικών τους στοιχείων στο ίντερνετ και εκφράζουν την επιθυμία να διαγραφούν από τις πολύκροτες βάσεις δεδομένων. Πόσο εύκολο είναι όμως αυτό;
Την επιθυμία αυτή έρχεται να καλύψει η ιστοσελίδα JustDelete.Me που παρέχει άμεσα λίνκς για όλες τις υπηρεσίες από τις οποίες θα ήθελε να διαγραφεί κανείς. Μάλιστα οι κατηγορίες είναι αλφαβητικά και χωρίζονται σε τρία επίπεδα: την εύκολη διαγραφή, τη δύσκολη διαγραφή και την αδύνατη διαγραφή.
Για όσους θα ήθελαν να δοκιμάσουν ή απλά να δουν ποιες υπηρεσίες αποθηκεύουν τα δεδομένα για πάντα, δεν έχουν παρά να πατήσουν εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com