Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

''Στήνεται μια νέα άθλια σκευωρία εις βάρος μας'' ...





Για νέα «μεγαλύτερη και αθλιότερη» σκευωρία εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης. 
 
Μιλώντας στην Βουλή κατηγόρησε δημοσιογράφους ότι κατασκεύασαν την «πιο ευφάνταστη σκευωρία, από εκείνη της εγκληματικής οργάνωσης, μια και αυτή δεν σας βγήκε". 
 
«Σε όλο το υλικό δεν υπάρχει ούτε μία παράνομη πράξη. Προκαλώ οποιονδήποτε να υποδείξει έστω και μία παράνομη πράξη». 
 
Για δήθεν κατάλυση του πολιτεύματος, για την οποία μάλιστα έχουν δοθεί συγκεκριμένες ημερομηνίες, για μετά τις γιορτές» και πρόσθεσε «Δηλαδή ως τότε δεν κινδυνεύετε από την εγκληματική μας δράση, θα κάνετε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς και μετά θα γίνουν όλα αυτά». 
 
Υποστήριξε ότι η σκευωρία της κυβέρνησης έχει ως σκοπό την μείωση της εκλογικής επιρροής της Χρυσής Αυγής, ενώ όπως εκτίμησε ότι «η Χ.Α. θα είναι πρώτο κόμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, εκλέγοντας δημάρχους και περιφερειάρχες στις μεγαλύτερες περιοχές της Επικράτειας».
 










defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com