Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ο Δήμαρχος Ζακύνθου μήνυσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Κοντονή ...





Μήνυση και αγωγή κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Κοντονή κατέθεσε ο δήμαρχος Ζακύνθου, Στέλιος Μποζίκης, μετά την ερώτηση του κ. Κοντονή στη Βουλή σχετικά με την καθυστέρηση του πορίσματος του ελέγχου στο Τμήμα Αλλοδαπών του πρώην δήμου Αρκαδίων, όταν δήμαρχος ήταν ο Στέλιος Μποζίκης.
Ο Στ. Μποζίκης έκανε λόγο για “υπέρβαση του μέτρου της πολιτικής αντιπαράθεσης” και για “συκοφαντική και προσβλητική ενέργεια” εκ μέρους του βουλευτή Ζακύνθου, κατηγορώντας τον ότι εκείνος επέλεξε την οδό των δικαστηρίων και όχι ο ίδιος.
Ο κ. Κοντονής, από την πλευρά του, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πως την περίοδο 2006-2010, κατά την οποία ήταν δήμαρχος Αρκαδίων ο σημερινός δήμαρχος Ζακύνθου, έρευνα στο Τμήμα Αλλοδαπών του πρώην δήμου αποκάλυψε “σωρεία παρανομιών στον τομέα των αδειών παραμονής και εργασίας αλλοδαπών και λειτούργησε ένα συγκεκριμένο κύκλωμα έκδοσης αδειών χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις”.
Ο βουλευτής μίλησε για “συγκάλυψη σοβαρής μορφής ανομίας και δόλιων συμφερόντων” και για “προσπάθεια κάλυψης από τον δήμαρχο Ζακύνθου, γεγονός που εκθέτει ανεπανόρθωτα την υπάρχουσα δημοτική αρχή και πλειοψηφία”.











defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com