Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

"Κυνηγήστε την κυβέρνηση και όχι εμάς για τους φόρους" ...





Προτροπή των εφοριακών στους πολίτες να στρέψουν την οργή τους ενάντια σε αυτους που τους έπεβαλαν "αυτή την αντιλαϊκή και αδιέξοδη φορολογική πολιτική" δηλαδή την κυβέρνηση και όχι αυτούς (τους εφοριακούς) που τους αναγκάζουν "με πειθαρχικές ποινες" να την εφραρμόσουν.
Ανακοίνωση μετά το περιστατικό με την απασφαλισμένη χειροβομβίδα στο μπαλκόνι του κτιρίου της εφορίας Γλυφάδας εξέδωσαν οι εφοριακοί.
«Πόσα θύματα, πόσες κλοπές και πόσους κινδύνους πρέπει να υποστούμε ακόμη, για να υπάρξει «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ» στα θέματα ασφάλειας των εφοριών;» διερωτάται η Ομοσπονδία και ζητεί από την ηγεσία του υπουργείουι Οικονομικών μέτρα ασφάλειας που ισχύουν ήδη για τις τράπεζες.
Η ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της υπενθυμίζει και το περιστατικό στη Χαλκίδα όταν φαρμακοποιός απείλησε με  όπλο εφοριακούς, κατηγορώντας τις αρμόδιες αρχές για ολιγωρία σε ό,τι αφορά τη σύλληψη και την τιμωρία του.
«Ας σταματήσει όμως η πολιτική και υπηρεσιακή  ηγεσία του Υπουργείου, να κρύβεται πίσω από την εκτόνωση των  φορολογουμένων στους  εφοριακούς. Οι πραγματικοί υπεύθυνοι είναι στην κ. Σερβίας και στη Νίκης και όχι στις εφορίες.
Σε αυτούς οι διαμαρτυρίες, οι φραστικές επιθέσεις, η πίεση και η δυσαρέσκεια και όχι σε υπαλλήλους που είναι αναγκασμένοι (ακόμη και με την απειλή πειθαρχικών ποινών) να εφαρμόσουν αυτή την αντιλαϊκή και αδιέξοδη φορολογική πολιτική.
Επιτέλους ποια είναι η ευθιξία της ηγεσίας του Υπουργείου, για να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα προστασίας; Ζητάμε την παραίτησή τους αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα αυτονόητα».
Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε αυτό με τον φαρμακοποιό της Χαλκίδας που έβγαλε όπλο όταν ήρθαν να τον ελεγξουν εφοριακοί. Οι εφοριακοί έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος στρέφεται εναντίον τους, αν και οι πραγματικοί αυτουργοί είναι άλλοι.










defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com