Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

«Δεν απήχθη, συνελήφθη» ο Πρωθυπουργός της Λιβύης Αλί Ζεϊντάν...




Ο Πρωθυπουργός της Λιβύης Αλί Ζεϊντάν συνελήφθη, μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, Rana, ανατρέποντας τις πληροφορίες περί απαγωγής που είχαν μεταδοθεί νωρίτερα. 

Σε κάθε περίπτωση η ενέργεια εναντίον του λίβυου Πρωθυπουργού που μόλις την Τετάρτη είχε μιλήσει στο BBC για την ανάγκη περιορισμού της δράσης των παραστρατιωτικών ομάδων στη χώρα, μοιάζει να είναι πράξη αντιποίνων για τη συνεργασία της κυβέρνησής του με τις ΗΠΑ για τη σύλληψη πριν από λίγες ημέρες του στελέχους της Αλ Κάιντα Αλ-Λίμπι.

Επικαλούμενο αξιωματούχους του υπουργείου Δικαιοσύνης το πρακτορείο ειδήσεων της Λιβύης Rana, ανέφερε πως «ο Ζεϊντάν συνελήφθη από την υπηρεσία δίωξης εγκλήματος» και «δεν απήχθη», επικαλούμενο αξιωματούχους του τμήματος δίωξης εγκλήματος του υπουργείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com