Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Τρόφιμα και ρούχα από το Ηράκλειο στη… μαμά Στουρνάρα, που ζει στη φτώχεια…





Ένα δέμα με τρόφιμα και ρούχα για τη… μαμά Στουρνάρα, που ζει στη φτώχεια, ετοιμάζονται να στείλουν Ηρακλειώτες, σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης!  Με δεικτικό χιούμορ, η ομάδα των Ηρακλειωτών θέλει να αντιδράσει με τον τρόπο αυτό σε δήλωση του γιού της ότι κι η μητέρα του, ως συνταξιούχος των 500 ευρών, υφίσταται κι εκείνη τις συνέπειες της κρίσης και άρα ο ίδιος ξέρει πολύ καλά τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας!
Μάλιστα οι Ηρακλειώτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία αυτή – στην ουσία μια έξυπνη μορφή διαμαρτυρίας και αντίδρασης στην κυνικότητα της κυβερνητικής εξουσίας- επικοινωνούν με τα ΜΜΕ και ζητούν στήριξη και όσο το δυνατό ευρύτερη συμμετοχή.
Μακάρι η… καμπάνια να πάει καλά και να έχει αύριο φαγητό στο τραπέζι της η μαμά Στουρνάρα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com