Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

BINTEO-Ρωσία: Εντός του 2013 η ολοκλήρωση των θαλάσσιων δοκιμών αποδοχής του πρώτου υποβρυχίου Project 885M...





Το πρώτο ρωσικό υποβρύχιο Project 885M κλάσης Yasen με το όνομα Σεβεροντβίνσκ θα ολοκληρώσει, σύμφωνα με το RIA Novosti (RN), τις δοκιμές αποδοχής το Νοέμβριο ή το Δεκέμβριο, μετά απ’ τις οποίες θα αποφασιστεί από τη ρωσική κυβέρνηση, αν θα τεθεί σε υπηρεσία με το Πολεμικό Ναυτικό της χώρας.
Σύμφωνα με το RN, o αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού της Ρωσίας έχει αρνηθεί να θέσει το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο σε υπηρεσία λόγω απροσδιόριστων τεχνικών προβλημάτων. Η κατασκευάστρια εταιρεία δήλωσε πως μέχρι την 30η Μαΐου το υποβρύχιο είχε ολοκληρώσει τέσσερα στάδια θαλάσσιων δοκιμών, προσθέτοντας πως οι δοκιμές ήταν επιτυχημένες.
Σύμφωνα με το σχεδιαστικό γραφείο Malakhit o οπλισμός του υποβρυχίου θα περιλαμβάνει πυραύλους πλεύσης (κρουζ) 3M55 Oinks (SS-N-26) και 3M54 (SS-N-27) Kalibr, συμβατικές τορπίλες και νάρκες.
Το δεύτερο υποβρύχιο Project 885M, το Kazan, βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής στο ναυπηγείο Σεβμας από το 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com