Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Μετα απο 2 χρόνια, αρματα ξανά στην παρέλαση…





Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου Προέλαση, πολύ σύντομα προκειται να ξαναδούμε τα χαλύβδινα θηρία του Ελληνικού Στρατού Leopard 2 HEL και A4 να συμμετέχουν σε στρατιωτική παρέλαση.
Συγκεκριμένα, στη φετινή στρατιωτική παρέλαση για την Επετείου της 28η Οκτωβρίου και του “ΟΧΙ” που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, θα συμμετέχουν και άρματα μάχης από Τεθωρακισμένες Ταξιαρχίες του Δ’ Σώματος Στρατού σε επίπεδο Ίλης (13 άρματα= 3 ουλαμοί).
Το νέο, έχει πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στις στρατιωτικές μονάδες, όπου τα στελέχη το δέχθηκαν με χαρά και ικανοποίηση που θα είναι οι πρώτοι, που μετά από δυο χρόνια, θα παρελάσουν στη Θεσσαλονίκη με άρματα.
Υπενθυμίζουμε πως οι περικοπές στις στρατιωτικές παρελάσεις άρχισαν από τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2011. Ειδικότερα, παρέλασαν μόνο πεζοπόρα τμήματα, χωρίς τη συμμετοχή μηχανοκίνητων μονάδων, ενώ σταμάτησαν και οι συνοδευτικές πτήσεις αεροσκαφών.
Πλέον οι μονάδες που έχουν επιλεγεί να συμμετέχουν στην Στρατιωτική Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, έχουν ξεκινήσει τις εργασίες προετοιμασίας των αρμάτων μάχης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com