Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

Ένα άρμα Μ4 "Σέρμαν" στο μικροσκόπιο των αρχών: Το μυστικό όπλο της ΧΑ;


Η υπόθεση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, πέρα από το πολιτικό σκέλος ελλοχεύει τελικά να ξεφτιλίσει πολλούς θεσμούς στην Ελλάδα: Ολόκληρη δύναμη της ΕΛΑΣ με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά πραγματοποίησε πριν λίγο έρευνα σε μοναστήρι του Ωρωπού προκειμένου να εντοπιστεί "το κρυφό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής".
Οι "μαρτυρες" κατέθεσαν ότι "βρίσκεται κρυφός οπλισμός στο συγκεκριμένο μοναστήρι στον Ωρωπό".
Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής εκτελώντας πάντα τις εμτολές που παίρνουν, έχουν μεταβληθεί σε "Κλουζώ" και αναζητούν σε διάφορα μέρη της Αττικής, της λοιπής, Στερεάς Ελλάδας και της Πελοπονήσσου, όπου καταθέτουν οι μάρτυρες ότι δήθεν βρίσκεται κρυμμένος "ο βαρύς οπλισμός της οργάνωσης" (τον ελαφρύ οπλισμό, τον βρήκαν: Ξύλα και κράνη μοτοσυκλετιστών...).
Χαρακτηριστικό είναι ότι περισσότεροι από 35 χώροι, ανάμεσα τους αποθήκες, εγκαταλειμμένα στρατόπεδα και μοναστήρια, εχουν ελεγχθεί απο την αντιτρομοκρατική της τελευταίες ημέρες.
Τι βρέθηκε; Απολύτως τίποτα!
Γίνεται βέβαια έρευνα κατόπιν κατεπείγουσας εισαγγελικής παραγγελίας και για τα περίφημα "4.000 όπλα" που ένας μάρτυρας κατέθεσε ότι "Τα εισήγαγαν και ήθελαν να τα στείλουν για να εξοπλιστεί μια πατριωτική οργάνωση"!
Είναι τα όπλα του Ιδρύματος Π.Α.Λ.Ι.Σ. Πρόκειται για ένα ίδρυμα στην κατοχή του οποίου βρίσκεται ένα σημαντικός αριθμός απενεργοποιημένων όπλων του 19ου και κυρίως του 20ου αιώνα, τα οποία έχουν με νόμιμες διαδικασίες εισαχθεί στη χώρα μας τόσο από χώρες της Ευρώπης όσο και από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με απώτερο στόχο τη δημιουργία ενός Πολεμικού Μουσείου με έμφαση στην νεότερη ελληνική ιστορία και ανοιχτό στο κοινό.
Παρά το γεγονός όμως ότι το Ίδρυμα Π.Α.Λ.Ι.Σ συλλέγει τα εκθέματά του εδώ και αρκετά χρόνια προετοιμάζοντας την κατασκευή του μουσείου του με ιδιοκτήτη του Ιδρύματος  Αναστάσιο Πάλλη.
Τους χώρους του μουσείου έχουν κατά καιρούς επισκεφθεί τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, όσο και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, καθώς επίσης και αρκετοί πολίτες στους οποίους και ανεπίσημα επιδείχθηκαν τα (αποστρατιωτικοποιημένα) όπλα του Ιδρύματος, αλλά αυτό μιικρή σημασία έχει. Σάμπως και ο "εγκληματίας" και "αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης" ο  Ν.Μιχαλολιάκος δεν είχε πάει σε συσκέψεις στο προεδρικό μέγαρο με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας;
Όπως υπάρχει και κάτι άλλο πολύ σημαντικό στην συλλογή που ερευνάται ως το ¨οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής": Έχει άρματα μάχης; Και με τι καταλύεται η δημοκρατία (εκός από την χρήση των κατευθυνόμενων ΜΜΕ...); με άρματα μάχης!
Η κατάθεση του "μάρτυρα" "Δ" (ή του "Ε") είναι σαφής: "Οι χρυσαυγίτες έλεγαν θα έμπαιναν με άρματα στην Βουλή" (πάνω σε αυτή την φράση δομήθηκε η κατηγορίας περί "εσχάτης προδοσίας αι απόπειρας κατάλυσης του πολιτεύματος"!).
Το ίδρυμα, λοιπόν, έχει στην κατοχή του ένα από τα δύο σωζόμενα άρματα μάχης τύπου Μ4 «Σέρμαν» που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και το οποίο έλαβε μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις των Συμμάχων κατά των Γερμανών κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!
Άρα με το "Σέρμαν" θα έμπαιναν οι χρυσαυγίτες στην Βουλή για "να καταλύσουν την Δημοκρατία"; Ποιος ξέρει; Οι έρευνες συνεχίζονται...
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr