Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ: Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ μπουγέλωσαν τον Πρ. Παυλόπουλο…





Περπατούσε χωρίς αστυνομική προστασία στη Βασ. Σοφίας όταν τον εντόπισαν διαδηλωτές
Στόχος των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.
Οι διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια με νερό εναντίον του κ. Παυλόπουλου στη συμβολή της λεωφόρου Βασ. Σοφίας με την οδό Μέρλιν.
Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή. Την ώρα εκείνη ο πρώην υπουργός περπατούσε στη Βασ. Σοφίας  χωρίς αστυνομική προστασία. Όταν τον εντόπισαν οι διαδηλωτές επιτέθηκαν εναντίον του βρίζοντάς τον.
Ορισμένοι από αυτούς φώναζαν «κλέφτες κλέφτες» ενώ κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του πρώην υπουργού πετώντας μπουκάλια με νερό.
Ο κ. Παυλόπουλος με γρήγορο βήμα μπήκε στο αυτοκίνητο με τον οδηγό του να αναπτύσσει ταχύτητα για να ξεφύγει από τους οργισμένους διαδηλωτές.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ.

1.
http://www.youtube.com/watch?v=OByY0YzFZ0E

2.
http://www.youtube.com/watch?v=df6j3n00KUs

newsbomb.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com