Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Άνδρες της ειδικής υπηρεσίας «Al –Baadat Al kasa » απειλούν με ανορθόδοξο πόλεμο μέσα στις ΗΠΑ !!!!





Σύμφωνα με ανώτερο αξιωματικό των συριακών υπηρεσιών ασφαλείας στο Υπουργείο Άμυνας, στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν «μεταβεί» νόμιμα ή παράνομα αρκετές εκατοντάδες άνδρες της «ειδικής υπηρεσίας» «Al –Baadat Al kassa » ( προφανώς της υπηρεσίας πληροφοριών της Συρίας).
Αυτή η «υπηρεσία» αποτελείται από «ομάδες μάχης» ( στα ρωσικά πρότυπα) 3-7 ατόμων που είναι εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα μέσα προς επίτευξη του στόχου τους όπως η διενέργεια δολιοφθορών και άλλων «πράξεων» σε περίπτωση επίθεσης των ΗΠΑ στην Συρία, αναφέρει ρωσική ιστοσελίδα αμυντικού περιεχομένου .
Οι άνδρες της συριακής υπηρεσίας κατασκοπείας συμπεριλαμβάνουν στην σύνθεση τους άνδρες από την Ευρώπη την Ασία και την Λατινική Αμερική με καλή εμφάνιση , καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας έχοντας οι περισσότεροι από αυτούς υπηρετήσει σε παρόμοιες μονάδες σε άλλες χώρες.
Όλοι οι άνδρες αυτής της «ειδικής υπηρεσίας» έχουν εκπαιδευτεί για να προσαρμοστούν στις συνθήκες διαβίωσης των ΗΠΑ και πολλοί από αυτούς έχουν ταξιδέψει στην χώρα αυτή περισσότερες από μία φορές .
Οι στόχοι της δράσης της «Al –Baadat Al kassa» αναφέρει το ρωσικό δημοσίευμα είναι «οι υποδομές στις πιο πυκνοκατοικημένες πολιτείες των ΗΠΑ – σιδηρόδρομοι , σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής , σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας , ύδρευσης , τερματικοί σταθμοί πετρελαίου και φυσικού αερίου , στρατιωτικές εγκαταστάσεις , κυρίως αεροπορικές και ναυτικές βάσεις. Ως αποτέλεσμα αυτών των «μαύρων επιχειρήσεων» οι ΗΠΑ θα υποστούν ζημιές δισεκατομμυρίων δολαρίων . Επίσης στα σχέδια της «υπηρεσίας» αυτής συμπεριλαμβάνονται και Τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον αμάχων, συνεχίζει το ρωσικό δημοσίευμα.
Όπως σημειώνεται από τον αρμόδιο Σύρο αξιωματούχο που γνωστοποίησε αυτές τις πληροφορίες , η απόφαση ( για την ενεργοποίηση της ειδικής υπηρεσίας) ελήφθη από την πολιτική ηγεσία της Συρίας , με βάση την εμπειρία των πολέμων σε Γιουγκοσλαβία , Ιράκ , Λιβύη , όπου η αντίδραση των χωρών αυτών έναντι της αμερικανικής επίθεσης ήταν καθαρά αμυντικού χαρακτήρα με στρατηγικές που «εξαϋλώθηκαν στον ορυμαγδό της μάχης» και ήταν σίγουρα καταδικασμένες σε αποτυχία . « Πόλεμος μόνο με την άμυνα δεν κερδίζεται … « – είπε ο Σύρος αξιωματούχος.
Οι συριακές ειδικές δυνάμεις έχουν συσταθεί το 1958 , περιλαμβάνουν ένα σύνολο δεκαοκτώ ξεχωριστών συνταγμάτων κατανεμημένων σε (ειδικές ομάδες ). Η εκπαίδευσή τους πραγματοποιήθηκε από τους σοβιετικούς στρατιωτικούς εκπαιδευτές της GRU (Главное разведывательное управление) .
Στα 60 χρόνια ζωής της Συρίας οι κομάντος αυτοί έχουν διαπράξει πολυάριθμες επιθέσεις στο έδαφος του Ισραήλ , πραγματοποιώντας ενέδρες σε συνοδείες μεταφορών με εκτοξευτήρες πυραύλων κά .
Το 1973 , κατά τη διάρκεια του πολέμου του Yom Kippur , μικτή μονάδα των στρατιωτών της 82ου Αερομεταφερόμενου τάγματος μαζί με την 1η ειδική ομάδα κομάντος μετά από ανελέητη μάχη σώμα με σώμα, καταλαμβάνουν την διοίκηση και τον έλεγχο στο Όρος Ερμών στα Υψώματα του Γκολάν .
Το 1982 , μια ομάδα της συριακής ειδικής υπηρεσίας, οπλισμένη με αντιαρματικά RPG – 7 «Fagot» και « Milan» , καλύπτoυν με απόλυτη επιτυχία την υποχώρηση της συριακής 1ης ΕΜΑ. Οι άνδρες αυτοί οργανώνοντας μια σειρά από ενέδρες , ήταν σε θέση να επιβραδύνουν σημαντικά την προέλαση των μηχανοκίνητων στρατευμάτων του Ισραήλ . Ομάδα Μάχης με 4-6 κομάντος , ενεργώντας ενέδρα στην πραγματικότητα ανέτρεψε επίθεση ισραηλινών στρατιωτών .
Οι ειδικές δυνάμεις του συριακού στρατού, σύμφωνα με τους ειδικούς στρατιωτικούς αναλυτές , είναι καλά προετοιμασμένες , έχοντας εμπειρία του πολέμου με το Ισραήλ , στο Λίβανο και στη Συρία , όπου μόνο πέρυσι , σκότωσαν χιλιάδες ξένους μαχητές, συμπεριλαμβανομένων και των πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών των ξένων υπηρεσιών πληροφοριών που δρουν στην χώρα .
Το Υπουργείο Άμυνας της Συρίας είναι βέβαιο για την επιτυχία των ειδικών αυτών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ ,υπογραμμίζοντας ότι οι ΗΠΑ δεν είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν αυτό το είδος πολέμου στο έδαφος τους, καταλήγει το ρωσικό δημοσίευμα .
Σχόλιο: Σημερινή είδηση : Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ προειδοποίησε ότι θα προβεί σε αντίποινα αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στη χώρα του, επισημαίνοντας ότι αν υπάρξουν στρατιωτικά πλήγματα, οι Αμερικανοί μπορούν «να περιμένουν τα πάντα». Τα σχόλια είναι περιττά.!!!!
http://topwar.ru/33025-sily-specialnogo-naznacheniya-sirii-gotovy-k-operaciyam-na-territorii-ssha.html
Γ. Μοτσάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com