Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Συνεχίζεται η υφαρπαγή των περιουσιών των Βορειοηπειρωτών από Αλβανούς .....




Έχει καταντήσει πληγή που δεν κλείνει. Η προσπάθεια σφετερισμού της γης της Βορείου Ηπείρου από Αλβανούς άρπαγες, μαφιόζους, διαπλεκόμενους δεν μπορεί να σταματήσει. Προσπαθούν και αν δεν πετύχουν, ξαναπροσπαθούν.

Όλους τους βολεύει, κάνουν και τις μπίζνες τους, πετυχαίνουν και την αλβανοποίηση του χώρου που διαχρονικά δεν σταμάτησαν να προσπαθούν. Πρόσφατα στην παραλία του Δραλαίου στην Χιμάρα κάποιος Κοσοβάρος, ως λέγεται, μαντρώνει με λιθοδομή μία τεράστια έκταση. Σκοπεύει να κτίσει μέσα σε αυτόν τον χώρο μαιζονέτες. Πως απέκτησε αυτή την έκταση: άγνωστο και πολύ σκοτεινό. Συνεχίζει το έργο του χωρίς κανείς να μπορεί να τον εμποδίσει ή έστω να τον ελέγξει.
Στην Άρτα και στο Σβερνέτσι πληροφορίες μας λένε πως οι άρπαγες ετοιμάζονται να επανέλθουν και να προσπαθήσουν ξανά να αρπάξουν τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών με την μέθοδο των δικαστηρίων με στοιχεία «μαϊμού», πως δήθεν αυτά ανήκαν σε τσιφλικά παππού. Πως οι τσιφλικάδες φέρονται να είχαν όλοι παραλίες; Αυτό μόνο ο Θεός το ξέρει.


Από την Κίνηση για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου











aftonomi.gr/koinonia/dromena/item/3794

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com