Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

"Δέμα" στο Α.Τ. Ιτέας:Μέθοδοι UCK και Αλβανικής μαφίας πίσω από τη συνδεσμολογία. ...Αν είχε εκραγεί το δέμα-παγίδα θα θρηνούσαμε πολλά θύματα εκτιμά η Αντιτρομοκρατική - Μέθοδοι UCK και Αλβανικής μαφίας πίσω από τη συνδεσμολογία. 
Ποινικούς και αλβανική μαφία βλέπει η αντιτρομοκρατική πίσω από την αποστολή του παγιδευμένου δέματος στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας. Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί σαρώνουν την περιοχή της Θεσσαλονίκης για συγκεκριμένα βιβλιοπωλεία τα οποία ενδεχομένως να πούλησαν το βιβλίο που περιείχε το δέμα που εστέλη στο Α.Τ. Ιτέας. 
Όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. το βιβλίο «Η Μεγάλη και Αγία Εβδομάς» του ιεροψάλτη Δ. Ταλιαδούρου, που περιείχε το δέμα – παγίδα, κατά πάσα πιθανότητα έχει αγοραστεί από βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται ο χρόνος της αγοράς.
Σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά ότι ο διοικητής του Α.Τ. Ιτέας είναι άνθρωπος θρησκευόμενος και γι' αυτό το λόγο έστειλαν το συγκεκριμένο βιβλίο, ενώ έγραψαν ως αποστολέα την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες πήραν τις παραπάνω πληροφορίες από ποινικούς που βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα στις φυλακές Μαλανδρίνου, ενώ η συνδεσμολογία του παγιδευμένου δέματος προκαλεί εντονότερους πονοκεφάλους στην αστυνομία.
Όπως λένε χαρακτηριστικά έμπειροι αστυνομικοί, «αν το δέμα είχε εκραγεί δεν θα έμενε τίποτα όρθιο. Θα θρηνούσαμε πολλούς νεκρούς».


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr