Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Βυθίστηκε το Canadair 415 ανοιχτά της Μηχανιώνας - Τι λέει το Λιμενικό ....




Η Πολεμική Αεροπορία υποστήριζε ότι το αεροσκάφος CL 415 που “ανατράπηκε” κατά τη διάρκεια προσθαλάσσωσης ανοιχτά της Μηχανιώνας μπορούσε να σωθεί ,αλλά το Λιμενικό δίνει μια τελείως διαφορετική εικόνα.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού :

“Κατά την πτώση του αεροσκάφους τμήμα της δεξιάς του πτέρυγας αποκολλήθηκε και παρά τις προσπάθειες για την περισυλλογή του βυθίστηκε, ενώ το κύριο τμήμα του ανετράπη και παρασυρόμενο προσάραξε σε βάθος περίπου 5 μέτρων.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση”.

Πόσο εύκολο είναι να βγει στην επιφάνεια του αεροσκάφος. Η ΠΑ το έχει ξανακάνει και από αρκετά μεγαλύτερο βάθος. Το θέμα είναι αν οι ζημιές που έχει το πυροσβεστικό μπορούν να επιδιορθωθούν 




























































































onalert..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com