Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Αποκάλυψη: Η μυστική συνάντηση του πασίγνωστου εφοπλιστή και του «δικηγόρου» της Χρυσής Αυγής ...





Μυστική συνάντηση σε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό είχε δικηγόρος, στενός συγγενής του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου με πασίγνωστο εφοπλιστή λίγο πριν την Πρωτομαγιά. Η συνάντηση ήταν εγκάρδια και ο κραταιός εφοπλιστής «που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να γίνει Μπερλουσκόνι», άκουγε τις πολιτικές εκτιμήσεις του πασίγνωστου ποινικολόγου και τις περιγραφές του για τα τεκταινόμενα στο πολιτικό τοπίο….
Ο εφοπλιστής από την πλευρά του ήταν λιγομίλητος, με ύφος βαρύ και απρόσιτο-παρά την καλή χημεία των δύο ανδρών και τελικά μετά τις στιχομυθίες έδωσε εντολή να περάσει στην οικία ένας από τους σωματοφύλακες του. Ο εξ απορρήτων του φρουρός –που είναι σκιά του στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις του – πέρασε στον ιδιαίτερο χώρο όπου συζητούσαν οι δυο άνδρες και παρέδωσε έναν φουσκωμένο κίτρινο φάκελο μεγέθους Α4 στον ποινικολογο. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με χειραψίες και ευφυολογήματα.
Σε λίγα λεπτά ο γνωστός και πολύπειρος δικηγόρος –συγγενής του προφυλακισμένου ηγέτη της «Χρυσής Αυγής» – βγήκε από το σπίτι.












































ellasforce.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com