Τρίτη 6 Μαΐου 2014

"Αποκόλληση πλωτήρα" η αιτία "ανατροπής" του πυροσβεστικού αεροπλάνου .....




Σε αποκόλληση του ενός πλωτήρα του φαίνεται ότι αποδίδεται το ατύχημα με το πυροσβεστικό αεροσκαφός Canadair 415 της Πολεμικής Αεροπορίας. Ευτυχώς που τελικά το χθεσινό περιστατικό δεν στάθηκε μοιραίο για τους δύο πιλότους μας.

Το πως και γιατί αποκολλήθηκε ο πλωτήρας είναι ένα θέμα για το οποίο θα πρέπει να αναζητηθούν και πειστικές απαντήσεις, Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πάει κάτι στραβά, αλλά η εκδοχή της ατυχίας μάλλον θα πρέπει να μείνει τελευταία. Αυτά που πρέπει να ερευνηθούν και νομίζουμε ότι θα ερευνηθούν εξονυχιστικά ειναι όλα όσα έχουν να κάνουν με την συντήρηση του αεροσκάφους Canadair 415. Το ερώτημα αν όλα έχουν γίνει όπως πρέπει είναι λογικό να απασχολεί ειδικά αυτή την περίοδο των σκληρών περικοπών στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τα γράφουμε αυτά για να μην καταλήξουμε γρήγορα κι εύκολα στην πάντα βολική εκδοχή του ανθρώπινου λάθους. Τέτοιο λάθος δεν φαίνεται να έχει υπάρξει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Αναμένεται το πόρισμα.






































































onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com