Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Στην κόψη του ξυραφιού Σκαραμαγκάς και Ελευσίνα ...


Στην κόψη του ξυραφιού η ναυπηγική βιομηχανία της χώρας. Σήμερα στον Σκαραμαγκά προσέρχονται οι εργαζόμενοι για να ακούσουν την πρόταση του ΠΝ σχετικά με τις απολαβές που θα έχουν για την εργασία τους στην ολοκλήρωση των υποβρυχίων . Πολλά θα κριθούν απ΄ αυτή τη πρώτη συνάντηση. Στο ΠΝ αισιοδοξούν ότι όλα θα πάνε καλά και οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι είναι πιο επιφυλακτικοί.

Τι θα γίνει με την Ελευσίνα;

Τα πράγματα φαίνεται ότι είναι πιο δύσκολα πλέον στα Ναυπηγεία Ελευσίνας από τα οποία το ΠΝ αναμένει την παραλαβή τριών πυραυλακάτων. Παρά την ισχυρή τονωτική ένεση που είχαν δεχτεί από την κυβέρνηση με την καταβολή πάνω από 20 εκατομμυρίων, τίποτα δεν έχει προχωρήσει . Οι εργαζόμενοι από τα Χριστούγεννα πληρώνονται αραία και που με έναντι. Η πρώτη πυραυλάκατος θα έπρεπε να είχε παραδοθεί εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες. Δεν έχει παραδοθεί και ήδη οι πληροφορίες λένε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ετοιμάζεται να θέσει ερωτήματα προς την κυβέρνηση. Ερωτήματα που έχουν και οι εργαζόμενοι. Που πήγαν τα χρήματα και ποιες είναι οι ρήτρες που έχουν τεθεί για την καθυστέρηση στην παράδοση των πυραυλακώτων. Στο πρώτο η απάντηση θα είναι ότι πληρώθηκαν όλα τα χρέη του ναυπηγείου αλλά αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει ούτε ότι οι εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι,ούτε βέβαια ότι πυραυλάκατοι δεν έχουν παραδοθεί. Μένει να δούμε τι θα απαντήσουν για τις ρήτρες.
















































































οναλερτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com