Τρίτη 6 Μαΐου 2014

"Ελευθέρια 2014" στο Διδυμότειχο .....







Την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 εορτάστηκαν τα "Ελευθέρια" του Διδυμοτείχου, με την ευκαιρία την 94ης επετείου από την απελευθέρωση της πόλης και της γύρω περιοχής.


Στην πανηγυρική δοξολογία που τελέστηκε στον καθεδρικό ναό Παναγίας Ελευθερώτριας παρέστησαν εκπρόσωποι τον τοπικών αρχών, ο Δήμαρχος της πόλης, ο Στρατηγός - Διοικητής της XVI Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού "Διδυμοτείχου", ο Διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, αντιπροσωπείες Αξιωματικών του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθος κόσμου. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο πεσόντων της πόλης. 

Την όλη εκδήλωση πλαισίωσαν τμήματα απόδοσης τιμών και στρατιωτικής μουσικής της XVI Μ/Κ ΜΠ, τμήματα μαθητών με τις σημαίες των σχολείων της πόλης, καθώς και μέλη τοπικών  συλλόγων με παραδοσιακές φορεσιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com