Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ...



Παίζει τα «ρέστα» του ο Βενιζέλος υπό το βάρος της δημοσκοπικής κατρακύλας – Εκβιάζουν το εκλογικό σώμα: «Αν δεν μας ψηφίσετε θα πέσει η κυβέρνηση».
Κινήσεις πανικού προδίδουν οι τελευταίες πολιτικές «κωλοτούμπες» του ΠΑΣΟΚ που εντελώς ξαφνικά αποφάσισε να σηκώσει αντάρτικο για το θέμα των λαϊκών αγορών τη στιγμή που έχει κάνει πίσω σε όλες τις σκληρές και απάνθρωπες μνημονιακές αποφάσεις που επιβλήθηκαν με το «έτσι θέλω» στον ελληνικό λαό.
Στην Χαριλάου Τρικούπη βλέποντας τα ποσοστά της «Ελιάς» να κατακρημνίζονται έχασαν πλήρως την απαιτούμενη ψυχραιμία και άρχισαν να εκβιάζουν όχι μόνο την κυβέρνηση Σαμαρά αλλά και το εκλογικό σώμα.

Ξεπερνά κάθε πολιτική ευπρέπεια η δήλωση που έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ως συνέχεια των δηλώσεων Βενιζέλου:
"Δεν πέφτουν οι κυβερνήσεις για τις λαϊκές, πέφτουν για το δίλημμα που έθεσε ο Βενιζέλος» εννοώντας πως αν είναι χαμηλό το ποσοστό της Ελιάς υπάρχει θέμα αποχώρησης από την κυβέρνηση"!
Το βράδυ των εκλογών «οι πολίτες θα μας αξιολογήσουν κι εμείς θα αξιολογήσουμε», τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Και πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που ο κ. Βενιζέλος έθεσε το δίλημμα αυτό δεν υπάρχει επιστροφή».
Ο πολιτικός εκβιασμός του ΠΑΣΟΚ προς το εκλογικό σώμα είναι ξεκάθαρος μέσα από τις δηλώσεις του κ. Κωνσταντόπουλου: «Ο κόσμος δεν μπορεί να μας θέλει στην κυβέρνηση για πολιτική σταθερότητα, αλλά να μη μας ψηφίζει.... Και τα δύο μαζί δεν πάνε».
Όλα τα παραπάνω εντάσσονται στην ευρύτερη προσπάθεια του Βαγγέλη Βενιζέλου να πολώσει το προεκλογικό κλίμα προκειμένου να συσπειρώσει τους οπαδούς του κόμματός του να ανεβάσει τα ποσοστά της Ελιάς.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επιμένει να θέτει διλήμματα στο εκλογικό σώμα, συνδέοντας ευθέως την επίδοση της Ελιάς στις ευρωεκλογές με την κυβερνητική σταθερότητα, η οποία, όπως υποστηρίζουν στη Χαριλάου Τρικούπη, θα διαταραχθεί εφόσον βγει αποδυναμωμένο από τις κάλπες το ΠΑΣΟΚ.
Οι παραπάνω κινήσεις προδίδουν ότι ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αφού δεν του... βγαίνει το εγχείρημα της Ελιάς, ενώ έκλεισαν και οι δίαυλοι με την ΔΗΜ.ΑΡ. μετά την εμπλοκή του Γιώργου Παπανδρέου.
Έτσι λοιπόν επιλέγει το δρόμο του προεκλογικού αντάρτικου για δυο βασικούς λόγους:
-Για να περάσει την άποψη στο εκλογικό σώμα ότι ο ίδιος αποτελεί ρυθμιστικό παράγοντα σταθερότητας στην χώρα.
-Για να ενδυναμώσει την θέση του ΠΑΣΟΚ στον επικείμενο ανασχηματισμό που φημολογείται ότι θα προχωρήσει μετά τις εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς.
Εκείνο που δεν έχει αντιληφθεί ο κ. Βενιζέλος είναι ότι ο λαός δεν υποκύπτει πλέον σε εκβιαστικά διλήμματα περί κυβερνητικής σταθερότητας διότι ήδη έχει ζήσει τα χειρότερα μέσα σε 4 χρόνια συνεχούς ύφεσης.
Επί το λαϊκότερο, αυτό που δεν λαμβάνουν υπόψη τους οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη είναι ότι ο «βρεγμένος τη βροχή δε την φοβάται».

































































































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com