Τρίτη 6 Μαΐου 2014

"ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ" ...





Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν όλοι όσοι πούλησαν και πρόδωσαν το λαό μας, αυθαιρετούν και λεηλατούν το δημόσιο πλούτο της χώρας.
Την κατηγορηματική αυτή διαβεβαίωση έδωσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση του κόμματός του, στην Κέρκυρα απ΄ όπου έστειλε σκληρά μηνύματα στους ντόπιους και ξένους κατακτητές. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε οι πολιτικοί γκαουλάιντερ του γερμανικού συστήματος θα λογοδοτήσουν στο λαό, επισημαίνοντας παράλληλα ότι οι νταβατζήδες που απομυζούν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού με το όργιο των χαριστικών συμβάσεων θα παραπεμφθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.
Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στα κόμματα του μνημονίου και στο ιδιότυπο παρακράτος της διαπλοκής που δίνει αγώνα για να συντηρήσει το φαύλο κατοχικό σύστημα.
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά:
«Ο ελληνικός λαός όσο κι αν αυτό που θα πω μπορεί να στενοχωρήσει την κυρία Μέρκελ με την επιλογή του θα στείλει όλους αυτούς, που τον κοροϊδεύουν και τον λεηλατούν τόσα χρόνια στα σπίτια τους. Όλους όσοι 4 χρόνια τώρα τον κοροϊδεύουν, τον εξευτελίζουν και τον λεηλατούν. Θα μου πείτε όλους στα σπίτια τους; Ενδεχομένως όχι όλους, κάποιους μπορεί να τους στείλει και στο εδώλιο του κατηγορουμένου για όσα έχουν διαπράξει ή για όσα εξακολουθούν να διαπράττουν σε βάρος του δημόσιου πλούτου. Διότι, όπως πάντα συνέβαινε και στην Αρχαία Τραγωδία μετά τη διάπραξη της ύβρης, έρχεται η νέμεσις, η κάθαρσις, η τιμωρία. Και η τιμωρία τους θα είναι η ψήφος του λαού μας! Και στις 18 και στις 25!».
Εκπρόσωποι της Μέρκελ
«Ο λαός θα στείλει στα σπίτια τους εκείνους που η κυρία Μέρκελ και ο κύριος Σόιμπλε, με συμπεριφορά επικυρίαρχου, μας συστήνουν ως τους καλύτερους εκπροσώπους σας» είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ειρωνευόμενος υπογράμμισε πως «αν ψήφιζαν η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, ο Μπαρόζο, ο Γιούνκερ και οι άλλοι σωτήρες μας, ο Σαμαράς θα έπαιρνε όχι απλώς αυτοδυναμία, αλλά παντοδυναμία».
Στο επίκεντρο της ομιλίας του για ακόμη μία φορά βρέθηκε η οικονομική «ατζέντα» που προωθούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης. «Προπαγανδίζουν πλεονάσματα, φως στο βάθος του τούνελ, τέλος των μνημονίων» είπε ο Πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας ότι « από την άλλη επιχειρούν να επιβάλουν νέα σκληρά μέτρα, νέες απολύσεις, νέες περικοπές συντάξεων, με το νομοσχέδιο που θα συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος».
«Η δημοκρατία υπηρέτρια της ολιγαρχίας, σε όλο της το μεγαλείο» τόνισε, ανεβάζοντας κατακόρυφα τους αντιπολιτευτικούς τόνους.

Νέα πρόσκληση για debate

Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας επανήλθε στο επίμαχο θέμα του debate, επιθυμώντας να συντηρήσει το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός φυγομαχεί. «Φοβούνται το λαό, φοβούνται τη δημοκρατία, φοβούνται το διάλογο, φοβούνται την αντιπαράθεση.Φοβούνται ακόμα και τους δικούς τους βουλευτές», είπε ο κ. Τσίπρας για να συμπληρώσει ότι «Τον καλέσαμε σε τηλεοπτική συζήτηση και κρύφτηκε. Τον καλέσαμε να εξηγήσει μπροστά στον ελληνικό λαό με δικά του λόγια την πολιτική του και αρνήθηκε. Τον καλούμε πάλι από δω, από την Κέρκυρα, αν και είμαστε βέβαιοι ότι πάλι θα κρυφτεί».
Τέλος, για μία ακόμη φορά, επανέλαβε τα εκλογικά διλήμματα λέγοντας ότι
«Ή θα ορθώσουμε το ανάστημά μας; Ή θα πάρουμε τη μεγάλη απόφαση να τελειώνουμε με το παλιό, το σάπιο, το διεφθαρμένο, το απάνθρωπο; Με την Μέρκελ ή με την Ελλάδα. Με το Βερολίνο ή με την αξιοπρέπεια. Με τον Σαμαρά ή με το ΣΥΡΙΖΑ».

















































http://www.kontranews.gr/politiki/item/4751-tsipras,-agriepse 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com