Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΟΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α/ΓΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Κ. ΓΚΙΝΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΤΑ SUZANA ...




Τα έγγραφα που αποκάλυψε το οnalert σχετικά με την αγορά των πυροβόλων Zuzana από τη Σλοβακία, αποτελούν μία ακόμη απόδειξη ότι κάποιοι -πολλοί- μίλαγαν από τότε, εξέφραζαν τις διαφωνίες και τις αντιρρήσεις τους και τέλος πάντων έλεγαν την αλήθεια. Κι αυτοί ήταν στρατιωτικοί τους οποίους τώρα κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν να παρουσιάσουν ως τους μοναδικούς υπεύθυνους για τα χάλια μας και στους εξοπλισμούς.


Αν δεν το προσέξατε ένα από τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης ήταν ο Κώστας Γκίνης. Μετέπειτα αντοστράτηγος και Α/ΓΕΣ για λίγους μηνες. Προς τιμήν του ο Γκίνης είχε γράψει ότι είχε δει για τα Zuzana. Και γενικώς ο Γκίνης στον οποίο είχαμε ασκήσει δριμύτατη κριτική όσο ήταν Αρχηγός , είχε το όχι στο λεξιλόγιό του. Γι΄ αυτό άλλωστε και δεν παρέμεινε στη θέση του Αρχηγού. Γιατί όταν του πήγαν ...λίστα με τις προαγωγές και τις αποστρατείες που ήθελε το πολιτικό σύστημα να κάνει για να παραμείνει Αρχηγός ο Γκίνης είπε “ευχαριστώ δεν θα πάρω”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com