Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

"ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ".....





Και ενώ όλοι περιμέναμε απάντηση από τον υπουργό Χ.Αθανασίου επί της ουσίας εάν η ανακριτρια Ιωάννα Κλάπα είναι σύζυγος ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ, αυτός μας είπε ότι τις στηρίζει στο έργο τους! Δεν διέψευσε όμως την καταγγελία του Λαϊκού Συνδέσμου.
Με αφορμή τις καταγγελίες του βουλευτή της ΧΑ, συνεργάτες του υπουργού υπογράμμισαν πως ο κ. Αθανασίου περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την ελληνική Δικαιοσύνη και εν προκειμένω τις δύο ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αλλά με την ίδια εμπιστοσύνη περιβάλλει και όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται υποθέσεις δημοσίου ενδιαφέροντος.
Σε κάθε περίπτωση οι ίδιες πηγές επανέλαβαν ότι ο υπουργός δεν παρεμβαίνει στο έργο των λειτουργών της Δικαιοσύνης.













defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com