Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ 10ΕΥΡΩ ...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ 20ΕΥΡΩ...





Tα νέα χαρτονομίσματα των 10 ευρώ της σειράς Ευρώπη, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία από τις 23 Σεπτεμβρίου 2014, παρουσίασε τη Δευτέρα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Η νέα σειρά χαρτονομισμάτων Ευρώπη εκδίδεται 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ευρώ και κατά αύξουσα ονομαστική αξία. Ηδη κυκλοφορεί το νέο χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ, ενώ σειρά μετά από αυτό των 10 ευρώ θα πάρει το χαρτονόμισμα των 20 ευρώ.
Στο ολόγραμμα και το υδατογράφημα των νέων τραπεζογραμματίων των 10 ευρώ απεικονίζεται προσωπογραφία της Ευρώπης, μορφή της ελληνικής μυθολογίας από την οποία προέρχεται και η ονομασία της ηπείρου. Το σχέδιο, δηλαδή, βασίζεται στο θέμα «Εποχές και ρυθμοί» που είχε και η πρώτη σειρά τραπεζογραμματίων. Όμως, τα νέα τραπεζογραμμάτια έχουν τροποποιηθεί οπτικά προκειμένου να αποκτήσουν μια νέα εικόνα και να ενσωματώσουν ορισμένα νέα και ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.























defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com