Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: Παραδικαστικό κύκλωμα προστατεύει τον Κοντομηνά; Πήγε στο Μαξίμου τρεις ημέρες πριν το ένταλμα;





«Ειδοποιείται» από το παραδικαστικό κύκλωμα ο Δημήτρης Κοντομηνάς ότι θα βγει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Τρεις ημέρες πριν εκδοθεί το ένταλμα.
ImageGen
Αυτό αποκαλύπτει ο “αποδυτηριάκιας” όπως δημοσιεύει το olympia.gr
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:
“ Επιτόπου, δυο-τρεις η ώρα, άγρια μεσάνυχτα πάει στου Μαξίμου. Δεν το γνωρίζω, άρα δεν το γράφω αν συναντήθηκε με Σαμαρά. Οι Μπαλτάκοι και Λαζαρήδηδες του είπαν του Κοντομηνά να ηρεμήσει, διότι ο καναλάρχης ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έλεγε διάφορα.
Εντέλει βρέθηκε με ουρολοίμωξη στο νοσοκομείο όταν εκτελέσθηκε το ένταλμα…”
Το makeleio.gr ρωτάει:
 ”ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com