Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Έρχονται "τορπίλες" αποστράτων στον ανακριτή για τα υποβρύχια - Έτοιμοι να μιλήσουν ...




Αυτή η εβδομάδα πιθανότατα θα οδηγήσει σε νέες αποκαλύψεις στο θέμα των εξοπλισμών. Οι κλήσεις για κατάθεση στους απόστρατους που ενέπλεξε με την απολογία του ο Ευσταθίου για τις ροές του μαύρου χρήματος αναμένονται από ώρα σε ώρα και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι περισσότεροι απ΄ αυτούς είναι όχι απλώς έτοιμοι να καταθέσουν αλλά να αποκαλύψουν νέα στοιχεία που θα οδηγήσουν τις ανακριτικές αρχές σε νέα προς εξέταση ζητήματα.

Η απολογία Ευσταθίου έχει προκαλέσει οργή σε αρκετούς από τους εμπλεκόμενους αφού όπως υποστηρίζουν κάποιοι απ΄ αυτούς έχουν ειπωθεί ψεύδη τα οποία εύκολα -και με έγγραφα γερμανικά μάλιστα- καταρρίπτονται.

Η προσπάθεια των ανακριτών σ΄ ότι έχει να κάνει με την περίπτωση Ευσταθίού επικεντρώνεται στο να κατονομάσει πολιτικά πρόσωπα στα οποία πιθανότατα έχει δώσει χρήματα. Οι καταθέσεις των απόστρατων αναμένεται να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια . Κι αυτό γιατί όσα θα καταθέσουν κάποιοι απ΄ αυτούς θα δείξουν ότι ποσά για τα οποία ο Ευσταθίου υποστηρίζει ότι πήγαν σ΄ αυτούς τελικά βρίσκονται αλλού. Το που είναι θέμα που αναζητούν οι αρχές και γι΄ αυτό ασκούν μεγάλη πίεση στον Πάνο Ευσταθίου, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την απειλή της προφυλάκισης.


























οναlert,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com