Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!! ...




Ο Γερμανός ΥΠΕΞ νομίζει ότι μιλάει σε ιθαγενείς!
Η επίσημη επίσκεψη του Φρανκ- Βάλτερ Σταϊνμάγερ στην Αθήνα αποτελεί ακόμα μία απόδειξη του πώς η Γερμανία θεωρεί την Ελλάδα ένα καθαρά γερμανικό προτεκτοράτο.
Ο κ. Στάϊνμάγερ ήλθε, είδε και πρόκειται να απέλθει από την Ελλάδα έχοντας δώσει στον ελληνικό λαό υποσχέσεις και μόνο υποσχέσεις, που θυμίζουν μάλλον «καθρεφτάκια» προς τους «ιθαγενείς» Έλληνες, παρά σε πολίτες μίας ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής κοινωνίας.
Το πιο εξωφρενικό όλων αυτών είναι ότι τέτοιες επισκέψεις δεν έχουν τίποτε επί της ουσίας να προσθέσουν στις προσπάθειες που καταβάλλει η Ελλάδα, καθώς ενώ οι Γερμανοί μας επαινούν, την ίδια ώρα δεν διστάζουν να μας τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια μας. Και πώς το κάνουν αυτό; Κατά πρώτον ο Στάϊνμάγερ δεν είπε κουβέντα για το κούρεμα χρέους κατά τις συναντήσεις του με Σαμαρά και Βενιζέλο.
st
Αντιθέτως, εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε οριστικά να επιβληθούν στη Γερμανία ζημίες επί των δανείων που έχει δώσει στην Ελλάδα. Κατά δεύτερον, ο Γερμανός ΥΠΕΞ εκθείασε το έργο της Τρόικας στις ευρωπαϊκές χώρες, όπου έχει αναλάβει να εκτελέσει το... «έργο» της.
Με αυτόν τον τρόπο η Γερμανία απορρίπτει κάθε πρόθεση του Ευρωκοινοβουλίου να ψέξει την Τρόικα για τον τρόπο που έχει λειτουργήσει στην χώρα μας και κοινώς λέει «η Τρόικα είναι σωστή, εσείς είστε λάθος». Το παράδοξο είναι ότι όλα αυτά ο Γερμανός ΥΠΕΞ τα έχει πει μπροστά στην άλαλη ελληνική πολιτική ηγεσία, που μάλλον για ακόμα μία φορά δεν θέλει να χαλάσει το... «ελληνογερμανικό όνειρο».
Πόσο άραγε καιρό ακόμα θα χρειαστεί η κυβέρνηση για να αντιληφθεί ότι χαριεντισμοί με την Γερμανία δεν λένε τίποτα, όσο η τελευταία δεν δείχνει την παραμικρή πρόθεση να δώσει απτά δείγματα στήριξης της χώρας μας;
Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν οι Γερμανοί ότι δεν είμαστε οι υποτακτικοί τους και πολύ περισσότερο δεν είμαστε ιθαγενείς για να μας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες!





















newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com