Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...Ο Βόλφανγκ Ντολτ εγκαταλείπει την Αθήνα με εντολή Σταϊνμάγερ...





Θέση – κλειδί στις κεντρική υπηρεσία του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών περιμένει τον Γερμανό Πρέσβη Βόλφγκανγκ Ντολντ, που καλείται να εγκαταλείψει πρόωρα μετά το τελευταίο συμβάν τον… Αττικό ουρανό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία την έμπνευση για την μετάθεση του κ.Ντολτ είχε ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας κ. Σταϊνμάγερ, ο οποίος φέρεται να τον γνωρίζει προσωπικά.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων (dpa), ο κ. Σταϊνμάγερ φέρεται να έχει αποφασίσει την αντικατάσταση του Βόλφγκανγκ Ντολντ από τον μέχρι τώρα υπεύθυνο του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών για τις σχέσεις με τα κράτη- μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πέτερ Σόοφ.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com