Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Στουρνάρας: Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Αναστασία Σακελλαρίου ...





Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Στουρνάρας συζήτησε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την άφιξη της τρόικας αλλά και το ζήτημα με την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και συγκεκριμένα την εμπλοκή της διευθύνουσας συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασίας Σακελλαρίου.
Ο ίδιος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου εξέφρασε την στήριξή του στην διευθύνουσα σύμβουλο του ΤΧΣ λέγοντας ότι της έχει πλήρη εμπιστοσύνη.
«Έχω πλήρη εμπιστοσύνη και σεβασμό στην ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά έχω εμπιστοσύνη και στην κυρία Σακελλαρίου, στο ήθος της, στην επαγγελματική της κατάρτιση και κυρίως στη δουλειά που κάνει μέχρι τώρα» δήλωσε στους δημοσιογράφους.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com