Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Εξοπλισμοί: Ο συνήγορος Ευσταθίου μιλά για "καταιγίδα μίζας" και μετά το 2005 - Τι είπε για πολιτικούς ...




Χοντραίνει το παιχνίδι στην υπόθεση με τις μίζες στους εξοπλισμούς. Ο συνήγορος του κατηγορουμενου Παναγιώτη Ευσταθίου σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα επιβεβαίωσε δύο πολύ κρίσιμα ζητήματα:

•Παραδέχτηκε ότι ο εντολέας του είπε πως υπήρχαν μίζες και μετά το 2005! Και μάλιστα ο κ.Δημητρακόπουλος μίλησε για “καταιγίδα μίζας”.

•Παραδέχτηκε ότι ένας από τους λογαριασμούς που έδωσε ο εντολέας του “οδηγεί και σε πολιτικά πρόσωπα”.
Στην εκπομπή συμμετείχε και ο πρώην Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών Βαγγέλης Βασιλάκος ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα το 2006 και ζήτησε διευκρινήσεις από τον κ.Δημητρακόπουλο. Εκείνος απάντησε ότι υπήρχαν περιπτώσεις αξιωματικών που απαιτούσαν χρήματα για συμφωνίες που είχαν κάνει τα προηγούμενα χρόνια.

Η απάντηση της Δικαιοσύνης


Η Δικαιοσύνη έδωσε την δική της απάντηση στην φημολογία και στην καχυποψία
 που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα σχετικά με τις έρευνες για το μαύρο χρήμα στους εξοπλισμούς. Η κλήση σε απολογία της συζύγου του Πάνου Ευσταθίου από τον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή είναι μήνυμα ότι “μόλις αρχίσαμε”. 

Επιπλέον δείχνει ότι οι ανακριτικές αρχές δεν έχουν πειστεί από τις συνεχείς διαβεβαιώσεις του Ευσταθίου ότι οι Γερμανοί “δεν δωροδόκησαν πολιτικούς”. Η κλήση της συζύγου Ευσταθίου αποτελεί μία ακόμη μορφή πίεσης προς τον κατηγορούμενο επιχειρηματία. Τα ονόματα αποστράτων που έδωσε δεν ικανοποιούν τις δικαστικές αρχές που ενδεχομένως έχουν κι άλλα στοιχεία στο “οπλοστάσιό” τους τα οποία όμως θέλουν να “δέσουν” με ομολογίες και καταθέσεις.

























onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com