Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ...





Προσεκλήθη αλλά δεν παρέστη. Ο λόγος για τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος αν και έλαβε πρόσκληση προκειμένου να παραστεί στη χθεσινή επίσημη πρώτη της Ελληνικής Προεδρίας στο Μέγαρο, αποφάσισε να μην παραστεί.
Η επιλογή αυτή επιδέχεται ερμηνείες, αν και δεν είναι η πρώτη (σ.σ. ούτε βέβαια και η τελευταία) περίπτωση που ο κ. Καραμανλής δεν δίνει το παρών σε τέτοιας μορφής εκδηλώσεις. Πολύ πρόσφατα, άλλωστε, δεν παρέστη και σε εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προς τιμήν του Κωνσταντίνου Καραμανλή. 
Το εάν η χθεσινή απουσία εμπεριείχε και πολιτικό μήνυμα μένει να φανεί. Άλλωστε, οι συνήθως αρμόδιοι να διευκρινίζουν τέτοια θεματα εκ μέρους του πρώην Πρωθυπουργού είχαν χθες το βράδυ το ενδιαφέρον τους στραμμένο στις εξελίξεις περί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο...
Τ.Τ.





















newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com