Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Καραμολέγκος -Συνελήφθησαν δύο από τους δράστες .....





Απελευθερώθηκε ο επιχειρηματίας Εμμανουήλ Καραμολέγκος, ιδιοκτήτης της ομώνυμης αρτοβιομηχανίας, ο οποίος απήχθη το βράδυ της Τρίτης από αγνώστους. Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε σύλληψη αδιευκρίνιστου προς το παρόν αριθμού απαγωγέων.
Ύστερα από επιχείρηση της Αστυνομίας ο γνωστός επιχειρηματίας απελευθερώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε σύλληψη αδιευκρίνιστου προς το παρόν αριθμού απαγωγέων.
Ο 60χρονος επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να δώσει κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας όπου βρίσκεται, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.
Η εταιρεία Καραμολέγκος επιβεβαίωσε επί της ουσίας ότι ο ιδιοκτήτης της είχε πέσει θύμα απαγωγής με μια ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη το μεσημέρι προς το επενδυτικό κοινό:
«Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που εμπλέκουν τον ιδιοκτήτη της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος A.E., κ. Εμμ. Καραμολέγκο, σε υπόθεση απαγωγής, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα. Σε κάθε περίπτωση, η λειτουργία της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος Α.Ε. συνεχίζει απρόσκοπτα».
Νωρίτερα, συγκεχυμένες ήταν οι πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του απαχθέντα. Η απαγωγή έγινε στα περίχωρα της Αθήνας, εντός της Αττικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com