Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ. ..





Σοκ προκαλούν τα όσα καταγγέλλει η μητέρα της 15χρονης Μυρτούς, η οποία συνεχίζει να δίνει τη μάχη της σε κέντρο αποκατάστασης της Βοστόνης
Πριν λίγο καιρό μέσα σε λίγες μόνο μέρες είχε συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό που θα βοηθούσε στην αγορά ενός μηχανήματος για την αποκατάσταση της Μυρτούς. Ωστόσο, τώρα η μητέρα της 15χρονης κατήγγειλε αδιαφανείς διαδικασίες στον έρανο που έγινε στο όνομα του παιδιού της και όπως είπε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, από τη Δευτέρα έχει προσφύγει στην αμερικανική δικαιοσύνη κατά της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, που οργάνωσε τη διαδικασία.
mirto
«Ζητήσαμε την παρέμβαση της εισαγγελίας για να ανοιχτούν οι λογαριασμοί και να δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέματα», είπε η κυρία Κοτρώτσου αναφορικά με το ποσό άνω των 110.000 δολαρίων που συγκεντρώθηκε για τη θεραπεία της μικρής Μυρτούς.
MITERA
«Από την αρχή υπήρχαν κενά. Εγώ νιώθω μέσα μου ότι δεν είναι διαφανείς οι διαδικασίες. Έχω πολλές αμφιβολίες», πρόσθεσε, τονίζοντας πως «όσες φορές ζητήσαμε ονόματα και ποσά από τα τσεκ, εκεί ήταν η μεγαλύτερη αντίδρασή τους και αυτό μου λέει πολλά. Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια τσεκ τα οποία δεν έχουν μπει στο λογαριασμό».
Η ίδια, ακόμη, είπε ότι θέλει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, να μην υπάρχει καμία σκιά και κανείς να μην εκμεταλλευτεί το όνομα και το δράμα του παιδιού της που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς πριν από 18 μήνες στην Πάρο.
«Δεν θέλω χρήματα. Είμαι απόλυτη σε αυτό. Τα χρήματα θέλω να επιστρέψουν μέχρι το τελευταίο σεντ σε αυτούς που τα δώσανε», ξεκαθάρισε η μητέρα της Μυρτούς.
Από την πλευρά της η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων της Νέας Αγγλίας μέσω του νομικού εκπροσώπου της υποστηρίζει πως παραμένει στο πλευρό της οικογένειας και της Μυρτούς και πως τα χρήματα που μαζεύτηκαν είναι έτοιμα να δοθούν μόλις ληφθούν τα πρώτα παραστατικά από τα ιατρικά έξοδα.
Η μητέρα της Μυρτούς, ωστόσο, άφησε ερωτήματα και για τον έρανο που ξεκίνησε μέσω διαδικτύου μία 16χρονη κοπέλα, λέγοντας πως το έκανε μόνο και μόνο για να το προσθέσει στο βιογραφικό της και να γίνει δεκτή σε καλό πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ κατήγγειλε πως στο όνομα της κόρης της κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν χρήματα και άρχισαν να την δυσφημούν με απίστευτα πράγματα, όπως ότι προσπάθησε να δολοφονήσει το παιδί της.









makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com