Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Αίσιο τέλος στην απαγωγή του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου ...





Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη από χθες το βράδυ με την απαγωγή του επιχειρηματία, Μανώλη Καραμολέγκου, στην περιοχή του Γέρακα.
 Οι δράστες σε μια επιχείρηση πανομοιότυπη με αυτή που πραγματοποιήθηκε σε βάρος του εφοπλιστή Μαρτίνου ακινητοποίησαν το όχημα που επέβαινε ο επιχειρηματίας και αφού τον απήγαγαν διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι δράστες όταν άρπαξαν τον επιχειρηματία τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ του ταξί και κινούνταν συνεχώς προκειμένου να μην εντοπιστούν από το στίγμα του κινητού τηλεφώνου, με το οποίο επικοινωνούσαν με τους συγγενείς του επιχειρηματία. 
Μέ τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες επικοινώνησαν δυο φορές με το περιβάλλον του Μ. Καραμολέγκου, ενώ στο δεύτερο τηλεφώνημα έβαλαν τον ίδιο να μιλήσει με τους συγγενείς του και να τους μεταφέρει τις απαιτήσεις τους. 
Οι αστυνομικές αρχές λειτούργησαν κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού από το βράδυ της Τρίτης μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης δεν είχε διαρρεύσει σχεδόν κανένα στοιχείο για την υπόθεση της απαγωγής, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλονταν προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.
Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι το θρίλερ είχε αίσιο τέλος, αφού ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος ενώ στα χέρια των αρχών βρίσκονται δυο εκ των απαγωγέων, και οι δυο με καταγωγή από την Μολδαβία.  
Τους απαγωγείς μάλιστα φέρεται να έπεισε ο ίδιος ο επιχειρηματίας να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ στην κατοχή του ενός βρέθηκε μια χειροβομβίδα και ένα πιστόλι. 
Η παράδοση έγινε στην περιοχή της Κερατέας με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Μ. Καραμολέγκος και οι απαγωγείς έφτασαν στο τοπικό Α.Τ. με ταξί, το οποίο οδηγούσε ο ένας εκ των απαγωγέων.  






















newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com