Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς ...





Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς.
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, μετά από πολύωρη διάσκεψη έκρινε κατά πλειοψηφία -2 προς 1- ότι ο επιχειρηματίας πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης-μαμούθ 5 εκατ. ευρώ, καθώς και με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισή του 2 φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.
Το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο τάχθηκε ουσιαστικά υπέρ της άποψης του Ανακριτή για θέματα διαφθοράς κ. Γιώργου Ανδρεάδη, ο οποίος είχε προτείνει ο επιχειρηματίας να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή εγγύησης 5 εκατομμυρίων ευρώ και περιοριστικούς όρους.
Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας κα Πόπη Παπανδρέου είχε αντίθετα ταχθεί υπέρ της προφυλάκισής του.
Τη διαφωνία αυτή κλήθηκε να άρει σήμερα το Δικαστικό Συμβούλιο.























newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com