Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ «Διαλέγουμε το δρόμο των μεγάλων μεταρρυθμίσεων για την πατρίδα μας»



Σε ιδιαίτερα  υψηλούς τόνους ήταν η ομιλία του πρωθυπουργού στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ όπου τόνισε ότι πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά στη χώρα. «Υπάρχουν ακόμη ταμπού. Κάποιοι μάλιστα, πιστεύουν ότι η δημόσια περιουσία ανήκει σε αυτούς που πρόλαβαν να την καταπατήσουν» υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.


Συνεχίζοντας, τόνισε ότι «το δημόσιο συμφέρον δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να πατήσουμε πάνω στους θεσμούς και να τολμήσουμε μεταρρυθμίσεις. Βρισκόμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, θέλουμε να αλλάξουμε τα πάντα σε μια κοινωνία που έχει βυθιστεί σε μια κρίση πρωτοφανή. Διαλέγουμε το δρόμο των μεγάλων μεταρρυθμίσεων για την πατρίδα μας».
Εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ΕΡΤ λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας την έλεγε εργαλείο προπαγάνδας της μνημονιακής κυβέρνησης και τώρα τους έπιασε ο πόνος για τη δημόσια τηλεόραση. Τώρα που την αλλάζουμε, κάποιοι διαμαρτύρονται». 
«Αυτοί που σήμερα κάνουν ότι θρηνούν για την ΕΡΤ είναι οι ίδιοι που την έσπρωχναν από απεργία σε απεργία», είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Σαμαράς μίλησε για την αλλαγή της στάσης του κόσμου, υποστηρίζοντας πως η κρίση έχει αφυπνίσει τον κόσμο.
«Οι δικές μας ιδέες είναι παναθρώπινες, εμείς μιλάμε για ελευθερία, δικαιοσύνη, αξιοκρατία, εξωστρέφεια, για μας η ατομική ελευθερία σέβεται την ελευθερία του διπλανού μας», επισήμανε. Και συμπλήρωσε: «Διώχνουν επιχειρήσεις, κλείνουν εργοστάσια και μετά κόπτονται για την ανεργία. Κι ύστερα διαμαρτύρονται όταν κλείνουμε αμαρτωλή ΕΡΤ για να ανοίξουμε δημόσια με αξιοκρατία».
«Αυτή η ΕΡΤ είναι αμαρτωλή» σημείωσε ο πρωθυπουργός και συνέχισε λέγοντας ότι «θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανεξάρτητη ραδιοτηλεόραση».
«Είχαμε σκάνδαλα στη δημόσια Ραδιοτηλεόραση που θα τα μάθει ο λαός» είπε ο πρωθυπουργός. Όπως είπε ο κ. Σαμαράς, πολλοί προσπάθησαν να την εξυγιάνουν ωστόσο στάθηκε αδύνατο καθώς όποιος το επιχείρησε, συνασπιζόταν εναντίον του η συντεχνία.
Ωστόσο, σημείωσε πως η κρίση έχει αφυπνίσει τον κόσμο και η στάση του λαού αλλάζει. Σε εμάςπροσβλέπουν ακόμη και ο τελευταίος που πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξουν τα πάντα στον τόπο, δήλωσε.


newspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com