Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Οι Μεταθέσεις... «πάγωσαν»



Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, οι μεταθέσεις «πάγωσαν» μέχρι να ξεκαθαρίσει η αναδιοργάνωση.

Συγκεκριμένα, πρώτα θα... εκδοθούν οι αναλυτικές διαταγές που αφορούν το χρονικό κλείσιμο (λουκέτο), σχηματισμών και μονάδων και κατόπιν θα σχεδιασθούν και θα εκδοθούν μεταθέσεις, με τα νέα δεδομένα.

Άρα τα στελέχη θα πρέπει να αποκτήσουν αρκετή υπομονή γιατί, μέσα με τέλος Ιουλίου θα ξαναδούν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές κοινοποιήσεις μεταθέσεων.

Πάντως ένα είναι σίγουρο, όσοι είναι διοικητές μονάδων που θα κλείσουν, δεν μετατίθενται, μέχρι να κλείσει η μονάδα τους. Στους σχηματισμούς που κλείνουν, δεν θα μετατίθεται ουδείς, άρα παραμένουν αυτοί που είναι για να τους κλείσουν.

Θα μας πείτε τώρα τι θα απογίνουν μετά, κανείς δεν ξέρει, το ποιο φυσιολογικό θα είναι να παραμείνουν εκεί σε γενικές θέσεις, μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι. Βέβαια πολλά ακούγονται.

Ας ασχοληθούμε και λίγο με τις προσφυγές. Ουδείς μέχρι σήμερα έχει λάβει απάντηση, πλην ΣΕΘΑ, μάλλον και αυτές μεταφέρονται μετά το ξεκαθάρισμα της αναδιοργάνωσης. Πληροφορίες μας λένε ότι, το υπουργείο άρχισε να ψάχνει σοβαρά τις προσφυγές των αξιωματικών, κατά πόσο παραβιάζεται η ισχύουσα νομοθεσία και για ποιο λόγο, ... βλέπω τους αρχιμάγειρες σιγά σιγά να χάνουν τον ύπνο τους. Πως θα δικαιολογήσουν, τα αδικαιολόγητα; Μάλλον έτσι θα αυξηθούν και οι πιθανότητες πρόωρων κρίσεων το Νοέμβριο; λέτε;

(Ε.Σ.-staratalogia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com