Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Βενιζέλος: «Μην μας προκαλείτε με εκλογές»



Κατά του ενδεχομένου πρόωρων εκλογών, με αφορμή τις εξελίξεις στην ΕΡΤ, τάσσεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με συνέντευξή του…


 στη “Real News”.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανοίγει τα χαρτιά του ενόψει της συνάντησης της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Φώτη Κουβέλη, ξεκαθαρίζει ωστόσο ότι το Κίνημα δεν πρόκειται να… δειλιάσει, στην περίπτωση που διαπιστώσει ότι οι θέσεις του απαξιώνονται και δεν εισακούονται.
“Δεν επιδιώκουμε εκλογές. Συνιστώ όμως σε όποιον παίζει με το σενάριο αυτό, να μην προκαλέσει την αξιοπρέπεια του ΠΑΣΟΚ”, είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com