Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

"ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ". ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ(VIDEO)



Λάβρος κατά του πολιτικού συστήματος και ειδικά του πρωθυπουργού αλλά και του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Δένδια, εμφανίστηκε στην εκδήλωση για τον έναν χρόνο από την "εκλογική νίκη" της Χ.Α, ο γγ του Λαικού Συνδέσμου, Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο κ.Μιχαλολιάκος χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα χαρακτήρισε συμβιβασμένους όλους όσοι υποστηρίζουν το καθεστώς της ρεμούλας ενώ ξεσπώντας κατά του κ.Δένδια χαρακτήρισε ψέμμα ότι καθάρισε το κέντρο της Αθήνας "από την αραπιά", ΄οπως χαρακτηριστικά είπε.


Στο site της Χ,Α σημειώνεται επίσης ότι "ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επανέλαβε αρχικά το σύνθημα της Νίκης: "Ήλθον, είδα, ενίκησα"! Αναφερόμενος στην δύναμη της Πίστης των Χρυσαυγιτών, τόνισε πως ο Αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Μια μεγάλη νίκη κόντρα στην φίμωση και λασπολογία. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν φοβάται τις εκλογές, εν αντιθέσει με όλα τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" που καταρρέουν. Στόχος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι να καταστρέψει το σαθρό σύστημα της κλεψιάς και της διαφθοράς. Δεν συμβιβαζόμαστε, δεν συνεργαζόμαστε με κανέναν, θα συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη!
Τέλος, προβλήθηκε βίντεο με την παρουσία και την δράση της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής".



Share on twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com