Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Το ψηλότερο κτίριο στις ΗΠΑ στη θέση των Δίδυμων Πύργων!!!!!! (BINTEO).


                                          GOD BLESS AMERICA-IN GOD WE TRUST.




Το τελευταίο κομμάτι μιας κωνοειδούς κορυφής τοποθετήθηκε στο νέο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου (World Trade Center) σήμερα το πρωί στη Νέα Υόρκη, κάνοντας το κτίριο αυτό και επίσημα το υψηλότερο στις ΗΠΑ, καθώς το ύψος του φθάνει πλέον τα 541 μέτρα.Η κωνοειδής κορυφή ήταν τα τελευταίο κομμάτι στην ανακατασκευή του κτιριακού συγκροτήματος One World Trade Center, που είναι επίσης γνωστό ως Freedom Tower (Πύργος της Ελευθερίας) και κατασκευάστηκε στη θέση εκείνου που καταστράφηκε στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
Η τοποθέτηση της κωνοειδούς κορυφής, που έγινε με ειδικό ελικόπτερο, μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση, κατά την οποία ο παρουσιαστής της εκπομπής NBC Today Mατ Λάουερ σάλπισε με μια τρομπέτα σηματοδοτώντας την έναρξη της επιχείρησης.
Ο πύργος αυτός, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο έτος, είναι ο υψηλότερος στο δυτικό ημισφαίριο και το τρίτο υψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Θα είναι το πρώτο από τα τέσσερα κτίρια του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου που θα ολοκληρωθεί στο πλαίσιο της ανακατασκευής του που θα κοστίσει 4 δισεκατομμύρια δολάρια.troktiko.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com