Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Κύπρος: Σύλληψη τριών Ελλήνων στα κατεχόμενα, άμεση απελευθέρωση ζητά το ΥΠΕΞ...




Την άμεση απελευθέρωση των τριών Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι κρατούνται παράνομα στα κατεχόμενα, με την κατηγορία ότι εισήλθαν άνευ αδείας στην ουδέτερη ζώνη στην Κύπρο, ζήτησε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.


Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, από σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, η ελληνική πλευρά έχει επιβεβαιώσει, μέσω της Αποστολής των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο...
ότι τρεις Έλληνες πολίτες κρατούνται παράνομα στα κατεχόμενα, με την κατηγορία ότι εισήλθαν άνευ αδείας στην ουδέτερη ζώνη στην Κύπρο.

Με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου, η Πρεσβεία της Ελλάδος στη Λευκωσία ενημέρωσε σχετικά το υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο με τη σειρά του επικοινώνησε με την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων πολιτών.

Ο πρέσβης της Ελλάδας στη Λευκωσία Β. Παπαϊωάννου επικοινώνησε επίσης με την επικεφαλής της Αποστολής των Ηνωμένων Εθνών Lisa Buttenheim, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων πολιτών, ενώ το υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

http://www.capital.gr/News.asp?id=1793448 


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com