Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Πήραν πίσω το απίθανο ν/σ περί "αντιρατσισμού" και "αλλοίωσης ιστορικών γεγονότων"



Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης στο θέμα του δήθεν "αντιρατσιστικού" και κατά της "αλλοίωσης ιστορικών γεγονότων" νομοσχεδίου, είχαμε πριν απόλίγο με σχετική ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.


Όπως ανακοινώθηκε η κυβέρνηση παίρνει πίσω το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για "επανεξέταση" δικαιώνοντας απόλυτα το defencenet.gr που πρώτο απ'όλα τα ελληνικά ΜΜΕ που επικροτούσαν την "αντιρατσιστική" πρωτοβουλία του υπουργού Δικαιοσύνης Α.Ρουπακιώτη, ότι το νομοσχέδιο είναι ανεφάρμοστο, και οδηγεί σ εεπικίνδυνες ατραπούς.
Το ίδιο το Μαξίμου (οι ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, και ο Γενικός Γραματέας της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκος) έγιναν δέκτες σφοδρών αντιδράσεων από την Εκκλησία μέχρι και τα πολιτικά κόμματα, και κατόπιν προσεκτικής ανάλυσης εισηγήθηκαν τηνάμεση ανάκλησή του.
Χαρακτηριστικό είναι ότι εντοπίστικαν περιπτώσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κοινωνικό και πολιτικό χάος, από την εφαρμογή των διατάξεων του νομοσχεδίου όταν π.χ οι Ιεχωβάδες θα μπορούν να μηνύσουν την Εκκλησία,ή θα μπορούσαν να μηνυθούν έλληνες αξιωματικοί που τραγουδάνε εμβατήρια, και βέβαια όπως σημειώνει το defencenet.gr το ΚΚΕ και το μεγαλύτερο μέρος της Αριστεράς (στιλ Ρεπούση, Τατσόπουλου) θα ετίθετο αυτόματα εκτός νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com