Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Τι είχες Γιώργη τι είχα πάντα για τον Καρατζαφέρη...



Στην σημερινή καθημερινή τηλεοπτική του εκπομπή στο ΑΡΤ (πρώην Τηλεάστυ), ο εν πολλαίς αμαρτίες, Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, διατράνωνε υπερηφάνως πως θα έπρεπε η πατρίδα μας να στραφεί προς την Κίνα, προκειμένου να εξασφαλίσει πρόσθετο φθηνό δανεισμό. Προς ενίσχυση των όσων σήμερα έλεγε, παρέπεμπε τους τηλεθεατές σε ομιλία του το 2011 στην Ελληνική βουλή, όπου ισχυριζόταν και πρότεινε ακριβώς τα ίδια.


Του Παναγιώτη Αποστόλου
apostolouΔεν γνωρίζει ο Πρόεδρος, του πάλαι ποτέ ισχυρού, ΛΑΟΣ, πως σύμφωνα με τη σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης, άρθρο 4 παράγραφος 2, απαγορεύεται από τους δανειστές, η Ελλάδα «να συνάψει οικονομικές σχέσεις με άλλες χώρες», όπως επίσης, απαγορεύεται «κάθε είδους διασφάλιση τυχόν άλλου δανειστού, εκτός από αυτούς του μνημονίου»!. Ενός μνημονίου, που ο ίδιος και η δεκαπενταμελής κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ, ψήφισε την αποφράδα ημέρα για τον Ελληνισμό, την 10η Μαΐου 2010, παρ΄ ότι τρείς ημέρες πριν το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος είχε αποφασίσει την καταψήφιση του Μνημονίου, με ψήφους 9 έναντι 3, μειοψηφησάντων των Καρατζαφέρη, Γεωργιάδη. Για τους μη κατέχοντες, οι αποφάσεις του Ε.Γ., του ανωτάτου θεσμικού οργάνου ενός κόμματος, είναι υποχρεωτικές και για τον Πρόεδρο, αλλά και για την Κοινοβουλευτική του ομάδα.
Όμως, ο κ. Καρατζαφέρης, έγραψε την απόφαση του Ε.Γ. του ΛΑΟΣ, στα παλαιότερα των υποδημάτων του, υποπίπτοντας σε κομματικό πραξικόπημα και αυτή ακριβώς την στάση του πληρώνει μέχρι σήμερα. Το άλλο, το οποίο καταγράφεται από την σημερινή εκπομπή του Καρατζαφέρη, είναι πως δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο, όπως άλλωστε ο Χρυσοχοΐδης αλλά και τόσοι άλλοι!
Θα συνιστούσα στον κ. Καρατζαφέρη, τώρα που έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, λόγω μη συμμετοχής του κόμματος στη Βουλή, να καθίσει και να διαβάσει το Μνημόνιο, για να έχουν μεγαλύτερη εγκυρότητα, τα όσα λέει. Επίσης, θα του συνιστούσα να βρει έστω και αργά το πολιτικό θάρρος, να ζητήσει συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό, για την ψήφιση του πρώτου μνημονίου αλλά και για τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση Παπαδήμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com