Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Πως αποκαλεί η Χρυσή Αυγή το "Πάσχα"; (ΦΩΤΟ)



Μια παλιά ελληνική έκφραση θυμήθηκε ο Λαϊκός Σύνδεσμος
Οι πιο παλιοί θα το θυμούνται. Το "Πάσχα" στα χωριά τα πιο παλιά χρόνια το έλεγαν με την ελληνική έκφραση "της Λαμπρής". Με αυτή την φραση έχει επιλέξει φέτος να κάνεις τις δράσεις της αλλά και να ευχηθεί για το Πάσχα η Χρυσή Αυγή. 


Ο βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Παναγιώταρος, υπεύθυνος δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, προανήγγειλε την σχετική δράση για την Μεγάλη Πέμπτη στις 10 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος.
Η ανακοίνωση λέει χαρακτηριστικά :"η Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιήσει διανομή παραδοσιακών τροφίμων της Λαμπρής: αρνί, αυγά, τσουρέκι, πατάτες, σε ποσότητα ικανή να σιτίσει χιλιάδες ελληνικές οικογένειες. Θα δοθεί προτεραιότητα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους, που πλήττονται περισσότερο από την εθνοκτόνο μνημονιακή πολιτική"
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com