Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Στον εισαγγελέα για κατάχρηση ο Γ.Παπανδρέου; Κήρυγμα μίσους απο το "πουλέν" του, Γ. Καμίνη.



Την ώρα που το πουλέν του Γ.Παπανδρέου, ο Γ.Καμίνης με ένα πρωτοφανές κήρυγμα μίσους, στερεί από τους άπορους πολίτες της Αθήνας τη δωρεάν σίτιση που τους παρέχει ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, το "εναπομείναν" ΠΑΣΟΚ στέλενει στον εισαγγελέα τον  ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου για κατάχρηση 110 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμία του κόμματος.


Η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλου είναι οριστική.
Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος, θα ζητήσει ο ίδιος τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας κάτι που αναμένεται να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.
Ο κ. Παπανδρέου αναμένει να κάνει την πρώτη κίνηση ο κ. Βενιζέλος, μία κίνηση που θα είναι η επίσημη παράδοση του πορίσματος για την «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ στα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και η δημοσιοποίησή του.
Σε μία τέτοια περίπτωση θα υπάρξει άμεση αντίδραση από την πλευρά του πρώην Πρωθυπουργού, συνεργάτες του οποίου τονίζουν με νόημα ότι ο κ. Βενιζέλος θα «εκπλαγεί από την αντίδραση του κ. Παπανδρέου».
Ήδη κινούνται στο παρασκήνιο μία σειρά στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που πρόσκεινται στον κ. Παπανδρέου, τα οποία είναι αποφασισμένα να αντιδράσουν με πολύ σκληρό τρόπο.
Ο κ. Βενιζέλος από την πλευρά του θεωρεί ότι το ζήτημα που έχει ανακύψει δεν έχει την πολιτική διάσταση που θέλει να του δώσει ο κ. Παπανδρέου αλλά είναι ένα ζήτημα που θα κληθεί να διερευνήσει η Δικαιοσύνη.
Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ωθεί τον κ. Παπανδρέου προς την έξοδο.Μαζί με αυτόν και τα στελέχη που πρόσκεινται στον ίδιο. Προφανώς ο τελευταίος θα κλέισει και την πόρτα σε ότι απέμεινε στο άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ.
Δηλαδή ο "ηγέτης" καταχράστηκε 110 εκατομμύρια ευρώ ή τουλάχιστον αυτά καταχράστηκαν επί προεδρίας του από τους στενούς του συνεργάτες, και το πουλέν του (Γ.Καμίνης) καταχράται την στήριξη της τρικομματικής κυβέρνησης, και στερεί στους πολίτες της Αθήνας τον άρτον τον επιούσιον.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com